Înregistrare dosar de executare

Înregistrare dosar de executare

Inregistrarea in aplicatie a unui  dosar de executare silita se face in cateva minute prin parcurgerea a trei etape.

Informatii cerere

In prima etapa se introduc informatiile cu privire la dosarul de executare silita, numarul, data inregistrarii, titlul executoriu si alte documente anexate cererii de executare silita.
Numarul dosarului de executare se incrementeaza automat, dar exista posibilitatea inregistrarii dosarului sub un alt numar, ulterior se revine de la urmatorul numar disponibil.

Parti

La pasul al doilea introducem creditorul/creditorii si debitorul/debitorii. Toate persoanele adaugata in aplicatie se salveaza o singura data in baza de date, ulterior daca inregitrezi un nou dosar cu o persoana existenta, nu mai este necesar sa introduci datele de contact.
In cazul persoanelor juridice exista posibilitatea introducerii CUI-ului iar aplicatia datele datele societatii de pe internet, iar in cazul persoanelor fizice exista validare pentru CNP, astfel prevenind introducerea datelor eronate.

Obiectul cererii

La pasul trei introducem creanta/creantele sau obligatiile ce fac obiectul cererii de executare silita. In cazul creantelor ce se actualizeaza cu dobanda legala, indicele de inflatie sau cu penalitati de intarziere stabilite procentual prin titlul executoriu se introduc si criteriile de actualizare.
Inainte de salvarea dosarului inregistrat, utilizatorul are posibilitatea previzualizarii informatiilor introduse si in cazul in care acestea sunt corecte deschide dosarul introdus in vederea generarii primelor documente.


Distribuie:
Publicat de Badea Theodor
Badea Theodor
About:
| Passionate about enforcement (of judgment), foreclosure, trip, technology, and building memorable web experiences that delight and convert users |