Adăugare părți

Adăugare părți

Preluare date online

Pentru a adăuga o parte în dosar selectăm adaugă creditor/debitor. Se deschide o fereastra unde completam numele/denumirea sau CNP-ul/CUI-ul persoanei respective. Pe măsură ce completam informațiile respective aplicatia returneaza persoanele existente iar în cazul în care exista în baza de date o selectăm.

Pentru peroanele juridice introducem CUI-ul companiei și datele de identificare sunt preluate de pe internet, în cazul persoanelor fizice la salvarea acestora aplicația validează CNP-ul persoanei și atenționează utilizatorul în cazul în care acesta este incorect.

Fiecare persoană este stocată o singură dată în aplicație, iar în cazul înregistrării unui dosar nou pentru o persoana existentă nu mai este necesar să completăm datele de identificare.

În cazul în care cererea este formulată prin reprezentant selectăm adaugă reprezentant și completăm atributele de identificare ale acestuia, totodata daca s-a solicitat comunicarea actelor de procedură la o altă adresă selectăm  adaugă adresă de comunicare.

Pentru persoane juridice (banci și creditori mari) avem posibilitatea să selectăm aceste informații ca fiind implicite și la înregistrarea următorului dosar aplicația preia automat toate informațiile menționate anterior.


Distribuie:
Publicat de Mihai BADEA
Mihai BADEA
About:
| Passionate about enforcement (of judgment), foreclosure, trip, technology, and building memorable web experiences that delight and convert users |